31/5: Fellow Exchangers och Sprutor

Hehe nu har vi fått listan på alla utbytesstudenter i Sverige som åker med AFS. Vi är 81 st allt som allt... 45 åker till USA... Jag känner mig smått oorginell =P

15 dagar tills lägret, 69 tills avresa =)

Var tvungen att ta två sprutor till, så nu är min arm alldeles öm och trevlig... Jag är ju så känslig och vek ;-D Fem extra sprutor har jag tagit nu som jag inte skulle brytt mig om ifall jag inte skulle åkt på utbytesår. Inte för att jag bryr mig särskilt mycket om sprutor, men kom igen... Vi veklingar blir smått trötta på ömma armar efter några gånger ;-D

Det här med sprutor till USA påminner mig lite om när jag var på akuten i New York. Lägerledaren var så impad att jag inte var rädd för att sätta i dropp i armen och utanför i korridoren skrek en dam som torterad när läkaren närmade sig med en spruta... O.o Till och med tjejerna i 6:an när skolsyster vaccinerade oss var lite tuffare än så, hehe.

Bye bye

14/5: Läger

Tack Anna, det hade jag faktiskt inte sett o.O de måste ha ändrat texten sen jag kollade på Wiki :P eller så är jag ovanligt ouppmärksam haha... Nu fattar jag lite mer! Skönt att det inte är nån apokalyptiskt extrem-kristen sekt iaf ;)

Jag har skrivit lite fram och tillbaka med Shell nu (mamman) och hon verkar ju super :) Väldigt entusiastisk och inte direkt vad vi är vana vid här i Sverige... Men det ska ju vara ett kulturutbyte!

Visumansökningsinstruktioner (haha skönt ord) har kommit nu, så vi ska väl påbörja det snart. Inbjudan till förberedelselägret direkt efter skolavslutningen har också kommit, men tyvärr kom det inte till min mejl, bara mammas jobbmejl. Och mamma glömde utskriften av mejlet på jobbet, så jag får vänta en dag till innan jag får se den :P Aja, inte så farligt. Det är ju liksom mer än en månad kvar... (15 juni)

Jag har en nedräknare på datorn förresten! Idag: 32 dagar tills lägret och 86 dagar tills avresan! haha :D

Skolan börjar 2 september btw. Enligt AFS iaf, men det kan ju ändras. Så jag får en hel sommarlovsmånad i Montana! Och jag hörde just att Carin fått värdfamilj i Montana med! Woo, två svenskor i Montana!!

1/5: Misc

Lotte - Skolan heter Whitefish High School och har typ 600 elever. Bra sportklubbar och sånt har de också, soccer, basket, track och volleyboll iaf, och de är jag intresserade av. :) Lite andra klubbar också som inte är sport, men de fattade jag inte riktigt vad de var, haha :P

Har fått kontakt med värfamiljen äntligen! Hotmail har krånglat så himla mycket att det tog mer än en månad >.< Taskigt när man är så nyfiken! Men nu tycks det funka. Väntar på svar nu :D

Någon som vet nått om presbyterianism eller kalvinism? Det är nåt kristet protestantiskt tjosserejsan. Fattade inte riktigt vad det  går ut på :P Min familj är presbyterianer iaf.