23/11: Happy Thanksgiving

Vi firade med med familjevänner, och både Brad och Jamie är hemma från college för tillfället. För det mesta var det typ julbord, fast med kalkon istället för julskinka, och andra amerikanska maträtter. Det hela går ut på att vara tacksam för allt och alla etc etc... Pastor Dan från vår kyrka var bland våra gäster så han läste en text och en bön som fick oss alla att bli väldigt tacksamma över maten på bordet. Jag tror att i en del familjer så säger var och en runt bordet någonting man är tacksam över, men vi gjorde inte det.

Vi har liiite liiite snö på backen, men det märks knappt. Fast det är kallt, under noll, utomhus. Var precis och köpte en födelsedagspresent till Shelle som fyller år imorgon och jag frös nästan baken av mig i vinterjacka och två tröjor. Burrrr.

Jag tog mig igenom cheerleading try outs i veckan och är nu en varsity cheerleader... Inte illa va? Skratta på bara... Jag kommer ihåg att ni skämtade om det innan jag åkte! Men det är kul, typ som att dansa fast lite löjligare.

Förresten så har jag en extra månad på mig att välja ämnen tills nästa år, enligt Sven. Wohoo!

Kramar

18/11: Snart snö...

Nepp, hann inte med allt. Gick på en konsert fredag, sov över hos Julia, gick till Jennas födelsedags fest och tränade på den där dansen, men den sitter inte. Arrrrrgh. Brad kom hem från Kalifornien igår och Jamie och hennes kompis kommer om typ 10 minuter. Roligt, hela familjen kommer vara här tills Thanksgiving. Fast Brad är lite mer... galen än jag minns. Fast jag har ju knappt träffat honom förut.... Thanksgiving är på torsdag, vi får ledigt från och med halva onsdag tror jag. Eller hela onsdag. Minns inte riktigt. Skönt i alla fall! Vi ska ha hela familjen, mormor och massor av familjevänner här på Thanksgiving. Fullt hus. I natt ska första snön neranför bergstopparna falla. Hoppas, hoppas, men man vet aldrig riktigt. Juldekorationerna sattes upp inne i stan idag.

Jag glömmer hela tiden att maila Sven om mina ämnesval för nästa år, men jag gjorde det idag. Självklart funkade inte skolemailen!
Varför?!
Så jag använde min hotmailadress men alla lärare läser inte mail från hotmailadresser... Så jag vet inte om han kommer läsa det eller inte. Arrrrgh.

15/11: Woha

Den här helgen ska jag hinna med att:

1 sova över hos Julia
2 gå på en konsert
3 spela puckad blondin i en film i vår engelska klass (inte riktigt puckad blondin men i alla fall...)
4 göra i ordning min Sverige presentation
5 baka kanelbullar
6 öva in en dans
7 gå på barbeque hos Pierre
8 gå på Jennas födelsedagsfest
9 fira Almis 17 års dag på en resturang inne i Whitefish

Vem tror att jag inte hinner med allt? Herregud...

4/11: Halloween

Halloween är en himla stor grej här. Vi klädde ut oss i skolan, jag var en Cowgirl, och på kvällen hade vi en Halloween Dance. Den var ganska kul faktiskt. Vi gjorde pumpor och smyckade huset litegrann. Mysigt.

Vi hade Divisionals i volleyboll i veckan, vi kom tvåa i vår Division. Nästa vecka är det State Championship så då är jag borta onsdag till lördag. Jag hoppas vi vinner! Det spelas i Bozeman så jag hoppas jag träffar Carin.

Jaja, jag borde egentligen göra läxor just nu så jag måste gå...

Kramar