27/2: Ohh nu rullar det!

Nu rullar det på bra! Har varit på AFS möte med Ida och mammorna ikväll och tidigare idag fick jag mail från Tranås Resebyrå. Jag reser till min gateway i Seattle den 8:e augusti! Först mellanlanding i Amsterdam, men där stannar jag bara i två timmar. Synd, skulle velat se lite mer av det platta landet c(= Efter Holland bär det av till Seattle, möjligtvis en övernattning där medan man träffar massor med andra AFS-are och sen ska jag antingen till värdfamiljen eller på välkomstläger. Eftersom min gateway är i Seattle hamnar jag nog i Washington/Norra Kalifornien/Kanske ända bort till North Dakota-området. Typ. Bara det är bättre klimat än här så... Ska dela ut massor med broshyrer (ahem TIDNINGAR) i skolan om AFS också. Jäkla övertalningsförmåga de volontärerna hade.

Något mer? Tror inte det.

Weeheee... :D

8/2: Avresedatum

Fick ett mail från AFS igår där det stod att avresedatumen är satta :D Det stod bara inte när, för mailet var ett standardmail som de skickar till alla studenter, vare sig de ska till USA eller något annat ställe... Så nu är jag riktigt spänd :) Ska få ett mail inom en vecka där det står när jag ska åka, och förhoppningsvis var min gateway (anländingslägret, typ) ska vara.

Fick ett till mail från AFS idag men det var bara februaris nyhetsbrev. Stod inte så mycket intressant förutom att det ska vara någon sorts info möte den 27:e på Vaksalaskolan. Jag vill gärna gå!
http://www.afs.se/swe_sw/events/677 Får se hur många jag kan släpa med mig ;)

Love