29/7: Hej då nr 1

Tog farväl av Hannah idag :( Mitt första Hej Då. Hon åker till Ungern imorgon och sen kommer jag inte träffa henne något mer innan jag flyttar... Sorgligt!

Enligt min värdmamma Shelle ska jag vara Senior i High School. Klassen som tar studenten alltså :) Trevligt, trevligt. Synd bara att jag inte hamnar i samma årskurs som Kevin (yes, jag minns äntligen vem som är vem av värdbrorsorna!) för nu får jag ju klara mig alldeles själv i början... Hehe men det ska nog gå bra! Ny i klassen har jag ju varit förr.

Enligt Shelle kan jag också välja på massor av olika aktiviteter på höst-säsongen, bla volleyboll, fotboll (soccer), golf, crosscountry (distanslöpning, inte på löparbana), coach assistant och någon sorts sjukmedhjälpare för idrottslagen. Drama också tror jag. Vet inte om jag minns alla. Men, jag tror jag satsar på volleyboll. Det vet jag ju att jag tycker om! Hoppas jag kommer in i laget bara, de har ju uttagningar och shit. Eh, oh well.

21/7: 18

Nu är det bara 18 dagar kvar! :) De första som ska till USA åker inatt eller imorgon (fast de åker med en annan organisation, EF tror jag). Visst är det lite sorgligt? Jag får inte se nån från Uppsala på 11 månader... Bara småsaker som att jag inte verkar hinna läsa ut tegelstenen som jag läser just nu innan jag åker är sorgliga. Den är för tung för att släpa med tycker jag, men jag vill ju veta hur den slutar! Och folk som man lärt känna i sommar orkar inte hålla kontakten. Sad, sad times.

12/7: Ambassaden

Ish jag var på amerikanska ambassaden för att skaffa visum tidigare i dag... Jag fick vänta ute i spöregnet i två timmar, och sen en och en halv timme till inomhus. Sen tog de några fingeravtryck, stämplade ett papper och så fick jag gå igen. Ut i regnet. Bara sådär. Urgh, tre och en halv timme för en stämpel. Typ. Men om några dagar kommer visumet på posten i alla fall, så snart kan jag åka till USA! :)

Själva huset var inte så fint... alla andra ambassader var ganska fina, men USAs är bara ett stort betongblock, haha. De har höga metallstaket i värsta guantanamo-stilen och genom dem kan man se amerikanska flaggan. Är inte det lite typiskt amerikanskt?

Vi såg en sopbil bli genomsökt med metall/bomb-detektor också. Paranoida amerikanare, säger jag bara.

10/7: 29

Nu är det bara 29 dagar kvar :) Vi har inte hört från familjen på ett bra tag men snart ska jag ju träffa dem så... Jag ska till ambassaden om två dagar så snart har jag förhoppningsvis mitt visum.

Och så har jag bytt ut skolbussen till ett par fina flaggor.