28/6: Snart hemma efter 10 mån, 3 veckor

Det är nästan 29onde nu!  bara 26 minuter kvar och den 29onde börjar vi resa hemåt. Har umgåtts en hel del med kompisar och framför allt de andra utbytesstudenterna de här sista dagarna. Carin har bott hos oss i några dagar eftersom hennes värdfamilj skulle upp till Kalispell några dagar innan vi alla skulle samlas i Whitefish. Kändes lite löjligt att hon skulle behöva bila tillbaka ner till Bozeman 7 timmar och sen upp hit igen två dagar senare. De andra Bozeman utbytarna kom upp till Whitefish idag, vi hade kul med dem hela eftermiddagen och kvällen. Imorse hade vi AFS frukost på en resturang och efter det var min familj inbjuden på ett bröllop. Mysigt! Igår hade BBQ hos Renzo, alla utbytesstudenter i Whitefish + Carin förstås. Har inte riktigt tid att skriva mer nu, måste packa det sista.

Imorgon: Brunch med familjen. Alla AFSare från Montana samlas i Whitefish kl 12 och har en sista orientation. Kl 18 sätter vi oss alla på en buss och börjar köra till Seattle.

Måndag: Carin fyller 18! kl 6 på morgonen kommer bussen fram till Seattle. Första studenterna åker vid 8, vi från sverige åker vid 13 tiden.

Tisdag: Landar i Amsterdam, byter flyg till Sverige. kl 11: ARLANDA! Mamma, Pappa, Ida och Julia träffar jag där. Hem till mig kommer också Marie, Carro, Kerstin och Sara!

Natti natti!

Kommentarer
Postat av: Linda

Godmorgon :) , vad ska du göra i dag ? :)<3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback