31/3: High School Prom

Prom var riktigt kul, på ett lite cheezy sätt haha. Sov över hos Julia på fredag så jag kom hem runt tolv på lördag, tog en dusch, och sen kom Almi och Laura (Italien, bor nere i Missoula just nu) över för att göra sig i ordning vid tre. Vi pysslade med hår och smink och kläder och allt sånt tills fem då killarna kom över för att ta foton. Så vi tog foton i en halvtimme eller så (mina kinder fick träningsvärk) och sen bar det av till en resturang för middag innan själva prom. Efter middagen bar det av till skolan där prom hölls, vi var lite sena men vi fick vänta ett bra tag i alla fall.

Prom är en förkortning av Promenade för innan själva festen har de en Grand March där alla par radar upp sig i alfabetisk ordning och går ner för röda mattan inför över hundra människor. Snacka om movie-star känsla haha. Fotobilxtar överallt. Tack och lov gick de efter killens namn i år så vi behövde bara vänta tills H, inte S. Fläktarna gick i ett i rummet där vi väntade men gud så varmt det var! Allt s.om allt var vi 284 pers där, plus några lärare som försökte organisera det hela. (Stackrare)

Efter the Grand March gick vi in i en dekorerad skolkafeteria som hade några stolar och bord plus lite snacks, vatten och såklart ett dansgolv med en DJ. En lite rolig grej var att alla tjejer sparkade av sig skorna så fort de kom in i kafeterian haha. I ett rum lite till sidan av allt kunde man bli fotad också. Vi hade hur kul som helst hela kvällen, tog ett foto med alla utbytesstudenter och efteråt hade vi ett liten "efterfest" hos Guiseppe med hyrfilmer och pizza.

smink

Förberedelser

da girls

Laura, Almi, Jag

da boyz

Pierre, Jack, Guiseppe

jagjack

Jack, Jag

gruppbild

Allihop

middag


Middag!

Kommentarer
Postat av: ida

du är så fin älskling

Postat av: Evelin

Wow, du var verkligen sjukt fin i din prom dress! Jättefin håruppsättning också! :D

Jag vill också ha prom och fin klänning och fint hår och hela paketet! ;D

2008-05-08 @ 23:27:13
URL: http://evelinh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback