20/10: Kallt

Usch igår var vi Columbia Falls på en fotbollsmatch (football) och gud vad kallt det var! Jag dog nästan. Huu. Och vi förlorade. C-falls är vår främsta rival dessutom, typ som Skrapan. Men jag åt middag på MacKenzie River med Kate, Courtney och Hailey innan, så kvällen var inte så misslyckad i alla fall. Fast efter matchen var Kate bara några decimeter från att krocka med ett rådjur, vilket var lite småläskigt. Rådjuren är större här än hemma.

Vi har långhelg den här veckan tors-sön. Torsdag-fredag hade vi volleyboll men idag har vi ingen match eller någonting! Så jag fick sova. Torsdag var jag i skolans idrottssal från 9:30 till 21 för vi spelade mot både Hamilton och Corvallis. Vi hade alltså sammanlagt 6 matcher eftersom varje skola har 3 lag, freshmen, JV och varsity. Freshmen är för de som går första året i high school, JV är i princip för spelarna som är för dåliga för varsity och för gamla för freshmen och varisty är för de allra bästa spelarna. Vi vann alla 6 matcher, och bara en gick till 5e perioden (eller vad det nu kallas). Fredag hade vi konditionsträning, ett rent helvete för spelarna. Fast de hade en hopball stafett (ni vet stafett på sådana där stora gummibollar med handtag högst upp som man ska sitta och studsa på). Det var verkligen jättekul att se Ashley, bästa spelaren i varsity, studsa omkring på en stor gummiboll. Hehe.

Kramar

Kommentarer
Postat av: ewa-lena schweitz

Hej där! Vad ni får idrotta! Hoppas du har kul med de som är runt dig när ni håller på. Är ledaren lika härjig nu som i början? Hoppas hon lugnar ner sig när ni vinner så mycket. Vilka fina bilder du skickat från huset och från flygfärden. Aldo ser ut att tycka att ni har kul! Skriv mer det är så kul att läsa kramar Ewa-Lena

2007-10-21 @ 19:55:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback